Πώληση Δυάρι, Valbom, Gondomar, Porto, Πορτογαλία, Avenida Miguel Bombarda

Πώληση - Cod. 40427

  • Τύπος: Δυάρι
  • Περιοχή: 90 m²
  • Αριθμός δωματίων: 2 quartos + 1
  • Όροφος: 2

Διαμέρισμα T2 + 1, στο Valbom, Gondomar, 500 μέτρα από τη διάβαση πεζών του Gramido δίπλα στον ποταμό Douro με ανοιχτή θέα στον ποταμό

Διαμέρισμα σε 2 μέτωπα (Ανατολικά και Δυτικά), στον 2ο όροφο, με ασανσέρ, θυροτηλεόραση, πόρτα ασφαλείας Fichet, αγωγό αερίου, σκάλες με πόρτες πυρκαγιάς ανά όροφο και μεγάλο χώρο γκαράζ, που μπορεί να χωρέσει 2 οχήματα. Νυκτερινός φύλακας.

Κήπος με παιδική χαρά και ιδιωτική παιδική χαρά.

Βασικό και γυμνάσιο στα 400 μέτρα.

Καλή πρόσβαση σε VCI, A1, A3, A4, CREP (αυτοκινητόδρομοι). 5 λεπτά από το κέντρο του Gondomar και το Marina do Freixo και 10 λεπτά από το κέντρο του Πόρτο και τη Vila Nova de Gaia.

Τα μέσα μαζικής μεταφοράς στην πόρτα προσκολλώνται στο Andante.

Τοπικά καταστήματα στο ισόγειο και στη γύρω περιοχή (μίνι μάρκετ, αρτοποιείο / ζαχαροπλαστείο, καφετέρια, κομμωτήριο, φαρμακείο, τσαγκάρης, γυμναστήριο, ιατρική και οδοντιατρική κλινική, κτηνιατρική κλινική, φαρμακείο).

50 μέτρα από το Igreja Matriz de Valbom και 500 μέτρα από το πέρασμα του Gramido δίπλα στον ποταμό Douro (δείτε: https://www.youtube.com/watch?v=IeBnwqzZ8yM&t=88s)

Με καλές διαιρέσεις: χωλ, σαλόνι με τζάκι, κουζίνα με ντουλάπι, ξύλινα έπιπλα και μπαλκόνι, δύο υπνοδωμάτια με ενσωματωμένη ντουλάπα, ένα επιπλέον υπνοδωμάτιο (το οποίο μπορεί να μετατραπεί σε μια μεγάλη ντουλάπα ή να χρησιμοποιηθεί ως γραφείο), ένα πλήρες μπάνιο και μια πρόσθετη απαλλαγή.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB