Πώληση Μονοκατοικία, Azeitao, Setúbal, Πορτογαλία, Rua Família Bronze

Πώληση - Cod. 42653

  • Τύπος: Μονοκατοικία
  • Περιοχή: 98 m²
  • Αριθμός δωματίων: 3
  • Όροφος: 2

Σπίτι με 4 δωμάτια, με συνολική έκταση 226 m2 και ωφέλιμη επιφάνεια 98 m2, που βρίσκεται στο Brejos de Azeitão.
Το ακίνητο είναι σε άριστη κατάσταση και περιλαμβάνει:
Όροφος 0: κουζίνα με έπιπλα οξιάς, κεραμικό δάπεδο και ημι-εξοπλισμένη με εστίες, φούρνο, απορροφητήρα και θερμοσίφωνα. δωμάτιο με 28 m2 με κεραμικό δάπεδο και τζάκι, πόρτα πρόσβασης στον εξωτερικό χώρο. ένα μπάνιο με παράθυρο και ντους και χωλ.
1ος όροφος: σουίτα με ντουλάπα, κεραμικό δάπεδο, μπάνιο με μπανιέρα, ηλιόλουστη αίθουσα που έχει πρόσβαση σε άλλο υπνοδωμάτιο. υπνοδωμάτιο με ντουλάπα, κεραμικό δάπεδο και μπαλκόνι. δωμάτιο με τέντα? μπάνιο με παράθυρο και ντους.
Διαθέτει επίσης 4 ηλιακούς συλλέκτες ME 275 watt, κεντρική θέρμανση, κλιματισμό σε όλο το ακίνητο, θωρακισμένη πόρτα, διπλά τζάμια, γκαράζ για ένα αυτοκίνητο που μπορεί να βγάλει άλλα δύο αυτοκίνητα έξω, και πολύ ωραίο αίθριο με μπάρμπεκιου.

Όσον αφορά την τοποθεσία, βρίσκεται σε μια ήσυχη περιοχή, 350 μέτρα από το Parque Infantil do Choilo Sul, 1.200 μέτρα από την Escola Básica Brejos do Clérigo, 1.800 μέτρα από το νοσοκομείο Nossa Senhora da Arrábida, 1.000 μέτρα από το τμήμα Volunteerúbale , καθώς και εμπόριο, εστίαση. Με εύκολη πρόσβαση στους αυτοκινητόδρομους Α2 και Α33, απέχοντας έτσι 15 λεπτά από την πόλη της Λισαβόνας.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB