Πώληση Δυάρι, Setúbal, Setúbal, Πορτογαλία, Rua Lazaro Losano

Πώληση - Cod. 43245

  • Τύπος: Δυάρι
  • Περιοχή: 98 m²
  • Αριθμός δωματίων: 2
  • Όροφος: R/Ch

Αυτό το διαμέρισμα 2 υπνοδωματίων, με δύο μπάνια, είναι ο τέλειος ορισμός της άνεσης και της άνεσης. Το ένα είναι εξοπλισμένο με ντους, ενώ το άλλο διαθέτει υδρομασάζ, δημιουργώντας ένα τέλειο περιβάλλον για να χαλαρώσετε μετά από μια κουραστική μέρα.

Τα δύο μπαλκόνια επεκτείνουν τον χώρο αναψυχής του διαμερίσματος, το ένα από αυτά προστατεύεται από θόλο, επιτρέποντάς σας να απολαύσετε τον εξωτερικό χώρο ανεξάρτητα από τον καιρό. Τα δύο υπνοδωμάτια αποτελούν καταφύγιο ηρεμίας και οργάνωσης, και τα δύο με εντοιχισμένες ντουλάπες που μεγιστοποιούν τον χώρο.

Η φιλόξενη είσοδος καλωσορίζει όλους όσους μπαίνουν, οδηγώντας σε μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, με ντουλάπια από ξύλο οξιάς και λειτουργικό ντουλάπι. Το σαλόνι, ευρύχωρο και φιλόξενο, διαθέτει σόμπα, που εγγυάται μια ζεστή ατμόσφαιρα και μια ευχάριστη θερμοκρασία.

Εκτός από όλα αυτά τα χαρακτηριστικά, αυτό το διαμέρισμα περιλαμβάνει επίσης ασανσέρ, θέση στάθμευσης και αποθήκη, εξασφαλίζοντας επιπλέον αποθηκευτικό χώρο και την άνεση του ιδιωτικού πάρκινγκ.

Σε καλή τοποθεσία, το διαμέρισμα έχει γραφική θέα στο κάστρο Palmela και ένα καταπράσινο χωράφι που φέρνει τη φύση κοντά σας. Η ηρεμία της περιοχής συμπληρώνεται από την εγγύτητα βασικών ανέσεων: το εμπορικό κέντρο Alegro, η Continente, η Mercadona, η εκκλησία και το σχολείο βρίσκονται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια και το νοσοκομείο είναι κοντά.

Αυτό το διαμέρισμα δεν είναι απλώς ένα μέρος για να ζεις, είναι ένα σπίτι που υπόσχεται ποιότητα ζωής και ευκολία στην καθημερινότητα. Είναι μια μοναδική ευκαιρία για όσους αναζητούν ηρεμία.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB