Πώληση Μονοκατοικία, Serpa, Beja, Πορτογαλία, Mina da Orada

Πώληση - Cod. 30450

  • Τύπος: Μονοκατοικία
  • Περιοχή: 50 m²
  • Αριθμός δωματίων: 2
  • Όροφος: 2

Παλιό σπίτι εξόρυξης μερικώς ανακαινισμένο με έκταση 50m2, στο μικρό χωριό της Μίνας d'Orada, μεταμορφώθηκε σε ένα Τ2.
Η κατοικία περιλαμβάνει στο ισόγειο - με πλακάκι πεζοδρομίου του τυπικού Alentejano - ένα μικρό αλλά άνετο σαλόνι με ένα καλό τζάκι, μερικώς επιπλωμένο? ένα μικρό εσωτερικό δωμάτιο με ένα άτομο κρεβάτι? ένα μπάνιο πλήρως εξοπλισμένο και μια μικρή κουζίνα με ηλεκτρική κουζίνα, ηλεκτρική σκούπα, ψυγείο, εκτός από ένα θερμο-συσσωρευτή. Στον πρώτο όροφο υπάρχει ένα μεγαλύτερο δωμάτιο πλήρως επιπλωμένο. Επίσης, είναι εξοπλισμένο με δύο νέα κλιματιστικά.
Το σπίτι διαθέτει ηλεκτρικό ρεύμα και η παροχή νερού γίνεται από μια δεξαμενή που βρίσκεται αουτσάιντερ και επαρκώς εξοπλισμένα. Δεδομένου ότι το σπίτι δεν είχε καταληφθεί τα τελευταία λίγα χρόνια, χρειάζεται βάψιμο.
Επιπλέον, βρίσκεται σε μια πολύ ήσυχη και όμορφη περιοχή, μόλις 2 χλμ από το Guadiana River και 11 χλμ από την μεγάλη τεχνητή λίμνη της Alqueva, συγκεντρώνοντας την ησυχία της βαθιάς Alentejo και την εγγύτητα των πόλεων, όπως Moura, Serpa (Μένος de 15 χιλιόμετρα) και Μπέζα (45 χλμ). Βρίσκεται επίσης κοντά στα παλιά ορυχεία (7 λεπτά με τα πόδια), όπου μπορείτε να την περιπέτεια και να βουτήξει στα παλιά βυθισμένα γκαλερί, εκτός πορείας, με τις απαιτούμενες η δέουσα προσοχή.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB