Πώληση Μονοκατοικία, Sesimbra, Setúbal, Πορτογαλία, Rua das Acácias, 12

Πώληση - Cod. 25174

  • Τύπος: Μονοκατοικία
  • Περιοχή: 2425 m²
  • Αριθμός δωματίων: 10
  • Όροφος: 3

Η βίλα αποτελείται από 10 δωμάτια και 3 ορόφους. Υπόγειο, ισόγειο και 1ο όροφο.

Στο ισόγειο, 2 υπέροχες σουίτες ένα με dressing room, ένα υπνοδωμάτιο. Υπάρχει μια αίθουσα παιχνιδιών. Ένα μεγάλο χωλ, όπου θα βρείτε μια σκάλα στον άνω όροφο. Ένα κύριο δωμάτιο με θέα στην πισίνα και γήπεδο γκολφ, 3 μπάνια και ένα μικρό μπάνιο. Μια τραπεζαρία και αίθουσα πρωινού, ένα χειμωνιάτικο δωμάτιο, ένα σαλόνι. Ένα δωμάτιο με τζακούζι και σάουνα. Κουζίνα με το νησί και συνδέει το μηχανοστάσιο και αποθήκη και επισυνάπτεται για να δειπνήσετε.

Στον 1ο όροφο είναι μια μεγάλη σουίτα με dressing room με πρόσβαση σε μια όμορφη βεράντα με θέα στο γήπεδο του γκολφ.

Η βίλα διαθέτει επίσης συναγερμό, κλιματισμό και θέρμανση μέσω της ενδοδαπέδιας θέρμανσης. Όλα τα υλικά είναι άριστης ποιότητας. Οι πόρτες είναι από μασίφ ξύλο, και άλλα εκλεπτυσμένες λεπτομέρειες. Το ακίνητο διαθέτει 456m2 + 141m2 (υπόγειο) και εισάγεται σε οικόπεδο 2425m2, με πολλά δέντρα και γκαζόν με αυτόματο πότισμα, που περιβάλλεται από ένα υπέροχο γήπεδο γκολφ.

Η βίλα έχει ένα κουτί για 2 αυτοκίνητα και ένα αποθηκευτικό χώρο, που διαθέτει επίσης υπαίθριο χώρο στάθμευσης.

Σε κοντινή απόσταση με τα πόδια της Λισαβόνας, κοντά στο φυσικό πάρκο Arrabida και το Costa Azul, με παραλίες με κρυστάλλινα νερά, το Quinta do Περού είναι μία από τις πιο αριστοκρατικές κλειστές κοινότητες και την προσέγγιση με πιο πρότυπο ανύψωσης της ιδιωτικής ζωής και της ασφάλειας.

Το ξενοδοχείο βρίσκεται στην ιστορική περιοχή του Azeitão, με ήπιο κλίμα και στη μέση ένα όμορφο και πλούσιο δάσος από πεύκα και βελανιδιές, το Quinta do Περού συνδυάζει τον πλούτο της βιοποικιλότητας που περιβάλλει την πολυτέλεια ενός συνόλου των υπηρεσιών και των υποδομών για τη διασφάλιση υψηλών προτύπων την ασφάλεια και την ποιότητα της ζωής κάθε μέρα του χρόνου
Μόλις 30 λεπτά μακριά από τη Λισαβόνα, ένα από τα πιο φιλόξενα και κοσμοπολίτικη ευρωπαϊκή πρωτεύουσα, Quinta do Περού διαθέτει γρήγορες και άριστη προσβασιμότητα (Γέφυρες 25η Απρίλη και Vasco da Gama) και σε μια προνομιακή τοποθεσία στην ιστορική περιοχή του Azeitão, έχοντας ως σενάρια κοντά στο Μοναστήρι των Καπουτσίνων - γνωστή για την πλούσια τοπίο της και τη μοναδική ομορφιά του μοναστηριού τους με θέα τη θάλασσα και το Portinho - ή ελκυστικές παραλίες με ψιλή άμμο και Σεσίμπρα Alfarim όπου μπορείτε να ψαρέψετε και να απολαύσετε το καλύτερο ψάρι.
Με ένα ήπιο κλίμα και μια αξιοζήλευτη τοποθεσία, το Quinta do Περού πλαισιώνεται από ένα θεαματικό γήπεδο γκολφ (παρ 72), η οποία υπεγράφη από τον Αμερικανό αρχιτέκτονα Rocky Roquemore.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB